Το συνεργείο αυτοκινήτων ΛΕΟΝΤΙΟΥ SERVICE ξεκίνησε την λειτουργία του στις αρχές του 1973 από τον Λεοντίου Κωνσταντίνο σε ένα μικρό χώρο στην Νέα Ιωνία Αττικής με αγάπη και μεράκι για τα γαλλικά αυτοκίνητα. Σήμερα μετά από 42 χρόνια συνεχούς εξυπηρέτησης των πελατών μας, καινούργιων και παλαιών, έχουμε την χαρά να βρισκόμαστε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις , καθιστώντας μας κάθετη μονάδα με συνεργείο, ηλεκτρολογείο και φανοποιείο-βαφείο στην Μεταμόρφωση Αττικής. Είμαστε εξειδικευμένοι στις γαλλικές μάρκες αυτοκινήτων: Peugeot, Citroen, Renault με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία.
Η ασφάλεια και αξιοπιστία του αυτοκινήτου σας αποτελεί για όλους εμάς τον πρωτεύοντα ρόλο. Η πολυετή εμπειρία μας και η άριστη γνώση μας για το αυτοκίνητο, μας έχουν καταστήσει σε μια υπεύθυνη και αξιόπιστη εταιρία, όσον αφορά το επίπεδο εργασιών.
Παρέχουμε για εσάς εργασίες δίνοντας άμεσες λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα και κάνοντας προτάσεις για τη σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου σας με σκοπό την ασφάλειά σας σε συνδυασμό με τις καλύτερες δυνατές τιμές.

Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τις εργασίες όπως: service, επισκευές μηχανών, σασμάν, εμπρόσθια και οπίσθια συστήματα, υδραυλική ανάρτηση, βελτιώσεις, αναρτήσεις, ελαστικά, ευθυγραμμίσεις, κλιματισμός (A/C), ηλεκτρονικές διαγνώσεις βλαβών, ηλεκτρολογικές εργασίες, τοποθέτηση συναγερμών, έλεγχος και διεκπεραίωση ΚΤΕΟ, κάρτα καυσαερίων, αναπαλαιώσεις συλλεκτικών αυτοκινήτων, ανταλλακτικά καινούρια και μεταχειρισμένα, εργασίες φανοποιείου και βαφείου με σύγχρονο φούρνο και άλλα πολλά. Σκοπός μας είναι η δική σας άψογη εξυπηρέτηση μέσα από την υψηλή τεχνογνωσία & εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού μας σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές.